club dj

club dj

clubbing

clubbing

club lights

club lights

Λεπτομέρειες


Πάνος Κιάμος παιδιά! Τι να λέμε τώρα! Ο «άνθρωπος» κάνει θραύση. Τόσο απλά. Και έχουμε το άνθρωπος σε εισαγωγικά, γιατί πολύ απλά, για εμάς ο Πάνος, είναι ο μικρός μας θεός. Από την περίοδο που ο Πάνος ξεκίνησε δειλά δειλά την καριέρα του μέχρι σήμερα, τα τραγούδια που έχει πει, έχουν κερδίσει όχι μόνο την εύνοια του κοινού, αλλά και την καρδιά του.

Οι περισσότερες από τις επιτυχίες του παίζονται μέχρι και σήμερα σε όλους του ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας, γιατί ο κόσμος και κυριότερα το fun κοινό του, τον αγαπάει και δεν πρόκειται να χάσει στιγμή, δίχως να ακούσει κάποιο από τα τραγούδια του. Ο Πάνος ήδη διανύει την Τρίτη συνεχόμενη σεζόν στην μεγαλοπρεπή πίστα του Club 22, κάνοντας πάταγο και προκαλεί τον πανικό, κάθε φορά που βγαίνει να τραγουδήσει. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι ένας τραγουδιστής που ότι και να τραγουδήσει, το ερμηνεύει πρώτα με την καρδιά του, αγγίζοντας παράλληλα και τις δικές μας καρδιές. Κέφι; Χαμός! Τα λουλούδια πέφτουν σωρηδόν γεμίζοντας την πίστα, ο χορός λαμβάνει θέση στα κορμιά που λικνίζονται στο ρυθμό του καλλιτέχνη, που όπου και να κοιτάξεις, είτε πάνω στα τραπέζια, είτε πάνω στην πίστα, άπαντες χορεύουν.

Ειδικά όταν ο Πάνος αρχίσει το πρόγραμμα με τα τσιφτετέλια, γίνεται μέσα στο Club 22, το έλα να δεις! Η μια επιτυχία υποδέχεται την άλλη, με το γλέντι να νιώθεις ότι δεν σταματά ποτέ. Όντως! Όσοι έχουν πάει στο Club 22 για να δουν τον Πάνο Κιάμο, ξέρουν ότι μόνο το πρωί θα γυρίσουν σπίτι! Ο Πάνος, είναι δικαίως ο καλλιτέχνης που και αυτό το χειμώνα θα δώσει άλλο νόημα στην διασκέδασή μας. Απολαυστικότατος, όπως στο ακόλουθο βίντεο!

Η Ελένη Χατζίδου, είναι η καλλιτέχνης που στέκεται επάξια στο πλευρό του Πάνου και με την εκρηκτική της παρουσία και φωνή, δίνει ρεσιτάλ κεφιού, συμπληρώνοντας υπέροχα το σχήμα.

Η εκλεκτή τραγουδίστρια, του τραγουδιού «Χειρότερα», σε στίχους και μουσική Παντελή Παντελίδη, έρχεται αυτό το χειμώνα να βάλει φωτιά στις νύχτες του Club 22, με την υπέροχη φωνή της, μαγεύοντας τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου. Η τραγουδίστρια κερδίζει μέρα με τη μέρα, ολοένα και περισσότερους θαυμαστές, γιατί πραγματικά όταν βγει στο πάλκο και πιάσει το μικρόφωνο στα χέρια της, ο κόσμος την αποθεώνει, διότι γνωρίζει ότι θα περάσει καλά και με το παραπάνω. Σίγουρα η τραγουδίστρια είναι φανταστική, με σουξέ και τρομερές ερμηνείες που συναρπάζουν. Αυτοί που την έχουν παρακολουθήσει σε ζωντανή της εμφάνιση, ξέρουν ακριβώς για τι καλλιτέχνη μιλάμε. Απλά φανταστική!

Ο γοητευτικός και γνωστός σε ολόκληρη νεολαία της Ελλάδας, Stan, συμπληρώνει υπέροχα το «καρνέ» του Club 22, κάνοντας καταπληκτικές εμφανίσεις, με το μεγάλο του fun club, να τον ακολουθεί πάντα και παντού πιστά, απολαμβάνοντας τα μεγαλύτερα hit, του νεαρού τραγουδιστή.

Με το τρίδυμο της επιτυχίας, Κιάμος Χατζίδου Stan, το Club 22 έχει τον απόλυτο συνδυασμό της πραγματικής διασκέδασης, χωρίς καμία αμφιβολία. Αυτό άλλωστε φαίνεται από την τεράστια έλευση του κόσμου, που έρχεται να τους παρακολουθήσει, σχηματίζοντας ουρές για μια θέση στο νυχτερινό κέντρο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 22. Αν ψάχνετε για τον ορισμό της πραγματικής διασκέδασης, θα τον βρείτε μόνο στο Club 22.